Ноќевање за едно лице со појадок + базен, лежалки и чадор  Ноќевање за едно лице со појадок + базен, лежалки и чадор Цена1488 ден 2650 ден Попуст44% Ноќевање со појадок и вечера + базен и лежалки  Ноќевање со појадок и вечера + базен и лежалки  Цена2108 ден 2908 ден Попуст28% Еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Black Sea, Сончев брег Еднодневен пакет на база All inclusive во Хотел Black Sea, Сончев брег Цена1959 ден 1959 ден Попуст- Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + аквапарк во Хотел Селект****, Велинград Еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера + аквапарк во Хотел Селект****, Велинград Цена1738 ден 3476 ден Попуст50% 50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец 50% попуст на еднодневен пакет со појадок, ручек и вечера во Хотел Роза, Черноморец Цена1074 ден 2149 ден Попуст50% ЕНДОНОРМ - ново средство за лекување на болестите на тироидната жлезда по цена од 2 820 ден ЕНДОНОРМ - ново средство за лекување на болестите на тироидната жлезда по цена од 2 820 ден Цена2820 ден 3528 ден Попуст20% 55% ПОПУСТ на Лекарски уверенија за вработување, виза, упис на студенти, за престој во странство или државјанство, со реална цена од 1500 денари по цена од 675 денари. 55% ПОПУСТ на Лекарски уверенија за вработување, виза, упис на студенти, за престој во странство или државјанство, со реална цена од 1500 денари по цена од 675 денари. Цена675 ден 1500 ден Попуст55% GD-C ниско енергетски ласер GD-C ниско енергетски ласер Цена4400 ден 5500 ден Попуст20% 20% попуст на Стерилизатор за овошје и зеленчук HYS-1668 по цена од 4320 ден 20% попуст на Стерилизатор за овошје и зеленчук HYS-1668 по цена од 4320 ден Цена4320 ден 5400 ден Попуст20% Оксигенски Генератор Оксигенски Генератор Цена22000 ден 27500 ден Попуст20% Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки Цена1645 ден 2940 ден Попуст44% 35% попуст за третман на МЕРИДИЈАНСКИ ТОЧКИ по цена од 1625 ден. 35% попуст за третман на МЕРИДИЈАНСКИ ТОЧКИ по цена од 1625 ден. Цена1625 ден 2500 ден Попуст35% 1 ноќевање за едно лице со појадок и вечера (20.06 - 31.08.2017) 1 ноќевање за едно лице со појадок и вечера (20.06 - 31.08.2017) Цена1581 ден 2108 ден Попуст25% 42% попуст на парцијална масажа 20 минути 42% попуст на парцијална масажа 20 минути Цена350 ден 600 ден Попуст42% 50% попуст на специјалистички преглед-преглед на уво (тимпанометрија или ехо на синуси или аудиометрија-мерење на слух) 50% попуст на специјалистички преглед-преглед на уво (тимпанометрија или ехо на синуси или аудиометрија-мерење на слух) Цена1100 ден 2200 ден Попуст50% RTG на бели дробови и срце RTG на бели дробови и срце Цена580 ден 1310 ден Попуст56% 35% попуст на третман за спондилоза (комбинација од електро терапија, ултразвучна терапија, масажа и кинезитерапија) со времетраење од 60 минути. Добијте го третманот за цена од 390 денари. 35% попуст на третман за спондилоза (комбинација од електро терапија, ултразвучна терапија, масажа и кинезитерапија) со времетраење од 60 минути. Добијте го третманот за цена од 390 денари. Цена390 ден 600 ден Попуст35% 33% ПОПУСТ на Квантна резонантна анализа, скен на цело тело и состојба на сите органи. Брза, безболна, точна анализа на вашата целосна здравствена состојба. Во вредност од 1500 денари по цена од 999 денари. 33% ПОПУСТ на Квантна резонантна анализа, скен на цело тело и состојба на сите органи. Брза, безболна, точна анализа на вашата целосна здравствена состојба. Во вредност од 1500 денари по цена од 999 денари. Цена999 ден 1500 ден Попуст33% Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Дева, Сончев брег Еднодневен пакет на база All Inclusive во Хотел Дева, Сончев брег Цена1011 ден 1011 ден Попуст- БЕСПРЕКОРНА УБАВИНА ЗА ВАШЕТО ЛИЦЕ- 75% попуст на микродермоабразија третман по цена само од 1250 ден. БЕСПРЕКОРНА УБАВИНА ЗА ВАШЕТО ЛИЦЕ- 75% попуст на микродермоабразија третман по цена само од 1250 ден. Цена1250 ден 5000 ден Попуст75% Со ваучер од 350 денари, добивате 50% попуст на терапија за парадентоза во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 3000 по цена од 1500. Со ваучер од 350 денари, добивате 50% попуст на терапија за парадентоза во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 3000 по цена од 1500. Цена350 ден 3000 ден Попуст88% 20% ПОПУСТ, преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи во Очна Оптика Геталдус. 20% ПОПУСТ, преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи во Очна Оптика Геталдус. Цена800 ден 1000 ден Попуст20% 20% ПОПУСТ на револуционерни магнетни влошки за стапала, со двојно дејство, магнетно и акупунктурно. 20% ПОПУСТ на револуционерни магнетни влошки за стапала, со двојно дејство, магнетно и акупунктурно. Цена910 ден 1140 ден Попуст20% 50% попуст на специјалистички прегледи (ОРЛ),Ендоскопија,Тимпаноскопија (преглед на уво),Ехо на синуси или мерење на слух и по потреба отстранување на масен чеп 50% попуст на специјалистички прегледи (ОРЛ),Ендоскопија,Тимпаноскопија (преглед на уво),Ехо на синуси или мерење на слух и по потреба отстранување на масен чеп Цена1600 ден 3200 ден Попуст50% 30% ПОПУСТ на Комплетен специјалистички преглед и брис на бемки во ординацијата на Д-р Крсте Митаноски. 30% ПОПУСТ на Комплетен специјалистички преглед и брис на бемки во ординацијата на Д-р Крсте Митаноски. Цена1050 ден 1500 ден Попуст30% Оксигенски концентратор 10L Оксигенски концентратор 10L Цена39600 ден 49500 ден Попуст20% Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!! Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!! Цена400 ден 1600 ден Попуст75% 15% попуст на автоматски апарат за мерење на притисок на надлактица по цена од 2678 ден/Модел CH 155 15% попуст на автоматски апарат за мерење на притисок на надлактица по цена од 2678 ден/Модел CH 155 Цена2678 ден 3150 ден Попуст15% GD 07 - ЛАСЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА КРВТА GD 07 - ЛАСЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА КРВТА Цена11992 ден 14990 ден Попуст20% 10% Попуст на Магнетен Апликатор за врат 10% Попуст на Магнетен Апликатор за врат Цена740 ден 825 ден Попуст10%
→ SITEPOPUSTI.MK - попусти до 90% во Македонија на едно место