33% попуст на пакет третмани за слабеење (5 стимулации, 5 бодиврапинг и вакум) во вредност од 1200 ден. по цена од 800 ден.во САЛОН ЗА УБАВИНА "ЦЕЦЕ КОЗМЕТИК "

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (702)

Понуда која е во тек...