61% попуст на ексклузивен антистрес третман (релакс масажа, музикотерапија и електротерапија) во Центар за физикална и кинезитерапија "LASER MED" во вредност од 1000 ден. по цена од 390 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (777)

Понуда која е во тек...