Aеробик, функционален тренинг, пилатес и спининг

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

47% пупуст или само 800 ден. за месечна членарина за цела програма на активности во кои се вклучени body combat аеробик, кружен тренинг, пилатес и спининг (статични точаци) во G - FITNESS (Голден фитнес)

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!