Блендер-соковник CSS 5429 со 1 година гаранција 

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

23% попуст или само 1490 ден. за блендер-соковник со 1 година гаранција и овластен сервис од „Унимакс Дат“!

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!