Циклонска правосмукалка CSS 4105B со 1 година гаранција

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

23% попуст или само 3480 ден. за циклонска правосмукалка со 1 година гаранција и овластен сервис од „Унимакс Дат“! Уживајте во чистењето на Вашиот дом или канцеларија

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!