GPS навигација со инсталирана мапа на цела Европа

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

23% попуст или само 2650 денари за GPS навигација AMOI A435 4.3 (со инсталирана мапа на цела Европа)

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!