Хијалуронски третман на лице

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Со купон од 50 ден. и доплата од 390 ден. добивате 45% попуст за хијалуронски третман на лице во студио за убавина „Регина“

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!