Испитување на циркулација / доплер на каротидни артерии + ЕКГ

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

78% попуст или само 950 денари за испитување на циркулација на долни и горни екстремитети + ЕКГ + exo на доплер на каротидни артерии + артериски и венски дуплекс / доплер на раце и нозе + калкулација за терапија во ПЗУ „Асклепиос“

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!