Jадење по избор (пица капричиоза, кесадиља, фалафел или пастрмајлија) 

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

47% попуст или само 139 ден. за јадење по избор (пица капричиоза, кесадиља, фалафел или пастрмајлија) во „MKC Club Restaurant“

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!