Jонизација, механичко чистење, дијамантска микродермоабразија, хемиски пилинг, маска и крема

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

67% попуст или само 990 ден. за цел пакет третмани (јонизација, механичко чистење, дијамантска микродермоабразија, хемиски пилинг, маска и крема) за Вашето лице во „Дерма Плус

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!