Mоп чистач на пареа CSS 4100C со 1 година гаранција

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

24% попуст или само 3660 ден. за моп чистач на пареа со 1 година гаранција и овластен сервис од „Унимакс Дат“! Уживајте во чистењето на Вашиот дом или канцеларија

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!