Наливни гелни нокти со боја и декорација по избор

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Со купон од 90 ден. и доплата во салонот „Mirror“ од само 500 ден. добивате наливни гелни нокти со боја и декорација по избор

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!