Ноќевање со појадок + СПА услуги

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ден. и доплата од 896 ден. (14,5 евра) добивате ноќевање за едно лице со појадок + СПА услуги во хотел „Aleksandar 3*** “ Банско

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!