Ноќевање со појадок и вечера

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Со купон од 150 ден. и доплата од 930 ден. добивате ноќевање со појадок и вечера во прекрасниот хотелски комплекс "Маива и Климетица 2" во туристичката населба Св. Стефан - Охрид

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!