Ноќевање за две лица на само 80 метри од Охридското езеро

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Со купон од 100 денари и доплата од само 900 денари во прекрасните De Lux апартмани „Јован“, Охрид добивате 33% попуст на 1 ноќевање за двајца

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!