Потполнување на регија со хијалуронски филери

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Задржете ја свежината на лицето, чувството на мазна кожа и полна усна! Со купон од 99 ден. и доплата од 7200 ден. добивате 40% попуст на потполнување на регија со хијалуронски филери во „Ортонова“

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!