Повратен билет Скопје - Банско - Скопје секој викенд во јануари и февруари

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Безгрижно и безбедно патување до Банско! 40% попуст или само 1860 ден. (30 евра) за повратен билет Скопје - Банско - Скопје во викенд термин по Ваш избор - цел јануари и февруари со Т.А. Теабо Травел! 

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!