Водици во Острог, Будва и Котор!3 дена/2 ноќевања во Будва, Острог, Котор + превоз

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Водици во Острог, Будва и Котор! 47% попуст или само 2400 ден. за 3 дена/2 ноќевања во вила Јована, посета на Будва, Острошки Манастир, Котор и Дубровник, организиран превоз со високотуристички автобуси + туристички водич со Т.А. Идеал Превоз!

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!