Вчитување на попусти...

Не биди луд (а)!

Зошто да добивате 30 e-mail дневно од сите можни веб страни за групни попусти кога можете сите групни попусти да ги добивате во еден единствен email?! ?! Претплати се на SitePopusti.mk newsletter и размази се ⇒

Добивај само 1-e-mail дневно за сите попусти!

Сите Попусти

Сите Групни попусти (50%-90%) во Скопје - на едно место!

На врвот Главни Дополнителни Мапа
Моментално нема активни групни понуди во оваа категорија во Скопје.
Проверете ги другите категории со групни попусти!
Портал

Главни групни попусти во Скопје

Цена Попуст Продадено
67% попуст за изработка на професионална WEB страна + Hosting + регистрација на .mk Domain! TEKNET ви овозможува професионални WEB решенија во вредност од 9000ден. за само 2999ден.

WEB пакет кој вклучува: * Дизајн на веб страна (6000ден.) ** Основно мени ** Почетна страна ** За нас ** Нашите услуги/производи ** Галерија ** Контакт форма со локација ** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи * Регистрација на .mk Domain (610ден.) * Вклучен веб Hosting една година (2390ден.) * Email адреси - неограничено (mails@firma.mk) * Бесплатна поддршка еден месец Бесплатни консултации на телефон 070/391-586

2999 ден
9000 ден
67% 5Понудата е успешна!
15 ден
15 ден
- 0Понудата е успешна!
200 ден
300 ден
33% 0Понудата е успешна!
73% попуст за роденденска забава + гратис ПИЊАТА-Мињон

<b>* Роденденска забава за вашето дете за само 500 денари + гратис Пињата-Мињон </b>

500 ден
1800 ден
72% 1Понудата е успешна!
20% попуст на трокреветна соба со појадок!, по редовна цена од 3.710 ден., а сега за 2.968 денари

Добивате Трокреветни соби со сопствена бања и тоалет, кабелска телевизија и безжичен интернет. Има централно греење во зградата на хотелот и бесплатен паркинг.

2968 ден
3710 ден
20% 0Понудата е успешна!
59 ден
150 ден
61% 0Понудата е успешна!
750 ден
1570 ден
52% 0Понудата е успешна!
720 ден
1580 ден
54% 5Понудата е успешна!
Портал

Додатни активни групни попусти во Скопје

Цена Попуст Продадено
Незаборавно адреналинско уживање! 58% попуст на ТУРА ЈАВАЊЕ НА КОЊИ на релација Вевчани - Јанков Камен - Вевчани во вредност од 2400ден. за само од 999ден.

* Возбудлива авантуристичка тура јавање коњи на релација Вевчани – Јанков Камен - Вевчани * Обука за јавање пред отпочнување на турата, Целосна опрема (коњ, седло, кабаница) и водич за турата * Времетраење на турата: приближно 4 часа * Местото на состанување е Caffe Piazza во центарот на Вевчани * Поаѓање: 9:30ч

999 ден
2400 ден
58% 18Понудата е успешна!
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
139 ден
139 ден
- 0Понуда која е во тек...
390 ден
800 ден
51% 0Понуда која е во тек...
490 ден
760 ден
36% 0Понуда која е во тек...
390 ден
550 ден
29% 0Понуда која е во тек...
300 ден
600 ден
50% 0Понуда која е во тек...
645 ден
990 ден
35% 0Понуда која е во тек...
880 ден
2000 ден
56% 0Понуда која е во тек...
600 ден
2000 ден
70% 0Понуда која е во тек...
690 ден
1100 ден
37% 0Понуда која е во тек...
150 ден
350 ден
57% 0Понуда која е во тек...
770 ден
1390 ден
45% 0Понуда која е во тек...
299 ден
450 ден
34% 0Понуда која е во тек...
600 ден
1200 ден
50% 0Понуда која е во тек...
180 ден
290 ден
38% 0Понуда која е во тек...
200 ден
800 ден
75% 0Понуда која е во тек...
290 ден
490 ден
41% 0Понуда која е во тек...
330 ден
590 ден
44% 0Понуда која е во тек...
500 ден
1900 ден
74% 0Понуда која е во тек...
130 ден
225 ден
42% 0Понуда која е во тек...
600 ден
1500 ден
60% 0Понуда која е во тек...
999 ден
2000 ден
50% 0Понуда која е во тек...
890 ден
2100 ден
58% 0Понуда која е во тек...
1200 ден
2700 ден
56% 0Понуда која е во тек...
200 ден
400 ден
50% 0Понуда која е во тек...
250 ден
490 ден
49% 0Понуда која е во тек...
Дали вашето дете е уметник

Иднината им припаѓа на младите луѓе, да се образуваат и креативно да размислуваат. На тој начин се поттикнува и развива нивната имагинација и критичко размислување, а и се рафинираат когнитивните и креативни вештини кои се од витално значење за општеството. Уметничкото образование дава големи бенефити при развивање на информирана перцепција; артикулирање на визија; учење за решавање на проблеми и донесување на одлуки; градење самодоверба и самодисциплина, стимулирање на меморијата, развој на способноста да се замисли што би можело да биде, и прифаќањето на одговорноста за завршување задачи од почеток до крај. Негува важни вредности, вклучувајќи тим за градење вештини; почитување на алтернативни гледишта, и почитување и разбирање на различните култури, традиции и вредности. Културно образовниот технолошки институт- КОТИ, од Скопје, во својата понуда воведе креативни работилници за деца од област на керамиката, сликарството, вајарството и цртање, следејќи ги креативните трендови во светот и кај нас. Курсевите се наменети како за почетници од најраната возраст од 6 години, така и за деца на возраст од 15 години кои имаат желба да го прошират своето ликовно знаење и да се испробаат во најразлични ликовни техники. Било да сте почетник, или веќе се имате здобиено со одредено ликовно искуство, во нашите работилници можете да научите и притоа да уживате во извонредно интересните предавања на нашиот искусен предавач.

500 ден
900 ден
44% 9Понуда која е во тек...
450 ден
900 ден
50% 0Понуда која е во тек...
499 ден
999 ден
50% 0Понуда која е во тек...
30 ден
30 ден
- 0Понуда која е во тек...
360 ден
749 ден
52% 0Понуда која е во тек...
350 ден
700 ден
50% 0Понуда која е во тек...
475 ден
790 ден
40% 0Понуда која е во тек...
250 ден
500 ден
50% 0Понуда која е во тек...
390 ден
1000 ден
61% 0Понуда која е во тек...
1200 ден
1600 ден
25% 0Понуда која е во тек...
650 ден
800 ден
19% 0Понуда која е во тек...
125 ден
250 ден
50% 0Понуда која е во тек...
99 ден
99 ден
- 0Понуда која е во тек...
99 ден
99 ден
- 0Понуда која е во тек...
200 ден
500 ден
60% 0Понуда која е во тек...
2000 ден
3420 ден
42% 0Понуда која е во тек...
1500 ден
2000 ден
25% 0Понуда која е во тек...
500 ден
1800 ден
72% 0Понуда која е во тек...
550 ден
1600 ден
66% 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
169 ден
169 ден
- 0Понуда која е во тек...
320 ден
500 ден
36% 0Понуда која е во тек...
399 ден
600 ден
34% 0Понуда која е во тек...
990 ден
2000 ден
51% 0Понуда која е во тек...
60 ден
130 ден
54% 0Понуда која е во тек...
100 ден
200 ден
50% 0Понуда која е во тек...
125 ден
250 ден
50% 0Понуда која е во тек...
750 ден
1500 ден
50% 0Понуда која е во тек...
600 ден
1000 ден
40% 0Понуда која е во тек...
249 ден
400 ден
38% 0Понуда која е во тек...
59 ден
59 ден
- 0Понуда која е во тек...
300 ден
600 ден
50% 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
35 ден
35 ден
- 0Понуда која е во тек...
1300 ден
2200 ден
41% 0Понуда која е во тек...
120 ден
300 ден
60% 0Понуда која е во тек...
1395 ден
3000 ден
54% 0Понуда која е во тек...
30 ден
30 ден
- 0Понуда која е во тек...
120 ден
200 ден
40% 0Понуда која е во тек...
79 ден
79 ден
- 0Понуда која е во тек...
650 ден
1300 ден
50% 0Понуда која е во тек...
350 ден
1500 ден
77% 0Понуда која е во тек...
200 ден
800 ден
75% 0Понуда која е во тек...
990 ден
1450 ден
32% 0Понуда која е во тек...
450 ден
850 ден
47% 0Понуда која е во тек...
60 ден
200 ден
70% 0Понуда која е во тек...
1200 ден
2500 ден
52% 0Понуда која е во тек...
80 ден
360 ден
78% 0Понуда која е во тек...
225 ден
450 ден
50% 0Понуда која е во тек...
1860 ден
3100 ден
40% 0Понуда која е во тек...
2599 ден
2899 ден
10% 0Понуда која е во тек...
399 ден
1490 ден
73% 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
80 ден
200 ден
60% 0Понуда која е во тек...
900 ден
2000 ден
55% 0Понуда која е во тек...
99 ден
99 ден
- 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
715 ден
1100 ден
35% 0Понуда која е во тек...
30 ден
30 ден
- 0Понуда која е во тек...
250 ден
900 ден
72% 0Понуда која е во тек...
30 ден
30 ден
- 0Понуда која е во тек...
2500 ден
8000 ден
69% 0Понуда која е во тек...
790 ден
1395 ден
43% 0Понуда која е во тек...
120 ден
200 ден
40% 0Понуда која е во тек...
450 ден
1200 ден
63% 0Понуда која е во тек...
2950 ден
4000 ден
26% 0Понуда која е во тек...
135 ден
590 ден
77% 5Понуда која е во тек...
450 ден
900 ден
50% 0Понуда која е во тек...
250 ден
500 ден
50% 0Понуда која е во тек...
50 ден
50 ден
- 0Понуда која е во тек...
390 ден
1000 ден
61% 0Понуда која е во тек...
290 ден
800 ден
64% 0Понуда која е во тек...
1000 ден
3000 ден
67% 0Понуда која е во тек...
850 ден
1700 ден
50% 0Понуда која е во тек...
280 ден
400 ден
30% 0Понуда која е во тек...
1225 ден
3500 ден
65% 0Понуда која е во тек...
400 ден
800 ден
50% 0Понуда која е во тек...
590 ден
800 ден
26% 0Понуда која е во тек...
99 ден
99 ден
- 0Понуда која е во тек...
350 ден
700 ден
50% 0Понуда која е во тек...
120 ден
250 ден
52% 0Понуда која е во тек...
1426 ден
2852 ден
50% 0Понуда која е во тек...
1550 ден
3100 ден
50% 0Понуда која е во тек...
2170 ден
2976 ден
27% 0Понуда која е во тек...
3100 ден
4340 ден
29% 0Понуда која е во тек...
150 ден
300 ден
50% 0Понуда која е во тек...
620 ден
1240 ден
50% 0Понуда која е во тек...
150 ден
300 ден
50% 0Понуда која е во тек...
150 ден
300 ден
50% 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
1299 ден
2635 ден
51% 0Понуда која е во тек...
0 ден
0 ден
- 0Понуда која е во тек...
150 ден
300 ден
50% 0Понуда која е во тек...
999 ден
1984 ден
50% 0Понуда која е во тек...
7812 ден
15624 ден
50% 0Понуда која е во тек...
1294 ден
2790 ден
54% 0Понуда која е во тек...
3225 ден
4340 ден
26% 0Понуда која е во тек...
27499 ден
68758 ден
60% 0Понуда која е во тек...
1736 ден
2356 ден
26% 0Понуда која е во тек...
794 ден
1590 ден
50% 0Понуда која е во тек...
2399 ден
3100 ден
23% 0Понуда која е во тек...
1054 ден
2108 ден
50% 0Понуда која е во тек...
1178 ден
2356 ден
50% 0Понуда која е во тек...
44% попуст на миење и фенирање/пеглање на коса

<b>* Миење и фенирање/пеглање на коса за само 140 денари во фризерско-козметичкиот салон Ред Мари </b>

140 ден
250 ден
44% 0Понудата е успешна!
50% попуст на масажа на лице + ултразвук

<b>* Масажа на лице + ултразвук за само 200 денари во </b>

200 ден
400 ден
50% 0Понудата е успешна!
47% попуст на Маникир со гел лак

<b>* Маникир со гел лак за само 400 денари во </b>

400 ден
750 ден
47% 0Понудата е успешна!
41% попуст на Сет за чистење на техничка опрема

<b>* Сет за чистење на техничка опрема за само 130 денари </b>

130 ден
220 ден
41% 0Понудата е успешна!
51% попуст на VGA разводник монитор > 2 монитора

<b>* VGA разводник за само 299 денари </b>

299 ден
610 ден
51% 0Понудата е успешна!
36% попуст на USB HUB star colors

<b>* USB HUB star colors за само 180 денари </b>

180 ден
280 ден
36% 0Понудата е успешна!
35% попуст на Лепенки „Wutong“ против болка.

<b>* Елиминирајте ги сите видови болка со „Wutong“ лепенките од Тианде </b>

233 ден
358 ден
35% 0Понудата е успешна!
35% попуст на Master Herb ленти за детоксикација за нозе

<b>* Ленти за детоксикација за нозе од Master Herb за само 273 денари </b>

273 ден
420 ден
35% 0Понудата е успешна!
20% попуст на рачно изработени покани за сите свечености

<b>* Рачно изработени покани за свадби, крштевки, родендени и сите други свечености на попуст од 20%. </b>

50 ден
50 ден
- 0Понудата е успешна!
Рижото “ПЕРЛА БИАНКА” за само 99 денари

<b>* Во Lounge Restaurant “Perla Bianca“ по редовна цена од 200 денари, вие за само 99 денари, односно на 50% попуст го добивате највкусното рижото “ПЕРЛА БИАНКА” </b>

99 ден
200 ден
51% 0Понудата е успешна!
55% попуст на Рижото “Пилешко со кари”

<b>* Во Lounge Restaurant “Perla Bianca“ по редовна цена од 220 денари, вие за само 99 денари, односно на 55% попуст добивате рижото “ПИЛЕШКО СО КАРИ” </b>

99 ден
220 ден
55% 0Понудата е успешна!
34% попуст на целосна обука за Возачка дозвола – Б категорија за само 11 900 денари

<b>* Со купон од само 149 денари, Вие добивате 34% попуст за целосна обука за Б кетегорија. Односно по редовна цена од 18 000 денари, со купен купон од 149 денари од Мкупон добивате целосна обука за само 11 900 денари </b>

149 ден
18000 ден
99% 2Понудата е успешна!
54% попуст на целосен маникир и гелна капка

<b>* Купон од 60 денари + доплата од 500 денари за маникир и гелна капка </b>

60 ден
1200 ден
95% 0Понудата е успешна!
49% попуст на папка (футрола) за таблет/лаптоп 12

<b>* Декоративна папка (футрола) за таблет/лаптоп 12” за само 199 денари </b>

199 ден
390 ден
49% 0Понудата е успешна!
57% попуст на држач за мобилен телефон

<b>* Држач на мобилен телефон со вграден звучник за само 199 денари </b>

199 ден
460 ден
57% 0Понудата е успешна!
20% попуст на Бидермаери

<b>* Само во АТЕЉЕ ПЛУС добивате 20% попуст на најуникатните БИДЕРМАЕРИ </b>

50 ден
50 ден
- 0Понудата е успешна!
50% попуст на ПИЊАТИ во игротека Радост

<b>* По редовна цена од 1500 денари ги добивате за само 750 денари </b>

750 ден
1500 ден
50% 0Понудата е успешна!
33% попуст на организирање на незаборавна роденденска забава

<b>* Игротека “РАДОСТ” ви нуди организирање на роденденска забава (со ваше пиење) за вашите најмили со ваш пијалок по редовна цена од 3000 денари за само 2000 денари </b>

2000 ден
3000 ден
33% 0Понудата е успешна!
44% попуст за Апликација за ИСЕЛЕНИЧКА ВИЗА

<b>* Аплицираjте за лотаријата за американска зелена карта за само 849 денари </b>

849 ден
1500 ден
43% 0Понудата е успешна!
60% попуст на РЕЛАКС МАСАЖА на цело тело

<b>* РЕЛАКС МАСАЖА на цело тело за само 400 денари </b>

400 ден
1000 ден
60% 3Понудата е успешна!
49% попуст на 5 антицелулитни масажи

<b>* 5 антицелулитни масажи по цена од само 900 денари </b>

900 ден
1750 ден
49% 0Понудата е успешна!
60% попуст на МЕДИЦИНСКА МАСАЖА

<b>* Медицинска масажа со специјална крема против болки за само 400 денари </b>

400 ден
1000 ден
60% 0Понудата е успешна!
Паста “Пене АРАбијата” за само 90 денари

<b>* Само во Lounge Restaurant “Perla Bianca“ на попуст од 50%, односно по редовна цена од 180 денари, Вие за само 90 денари добивате Паста “Пене АРАБИЈАТА” </b>

90 ден
180 ден
50% 0Понудата е успешна!
25% Попуст на пакет од две фрапеа

<b>* Две фрапеа по избор за само 150 денари </b>

150 ден
200 ден
25% 0Понудата е успешна!
13% Попуст на пакет од две нескафиња

<b>* Две нескафиња за само 140 денари </b>

140 ден
160 ден
13% 0Понудата е успешна!
30% попуст за месечна членарина за фитнес

<b>* Месечна членарина за фитнес со неограничен број на посети за само 700 денари </b>

700 ден
1000 ден
30% 0Понудата е успешна!
43% попуст на АКВА ДЕТОКСИКАЦИЈА

<b>* АКВА ДЕТОКСИКАЦИЈА за само 229 денари во ВИТАСОЛ </b>

229 ден
400 ден
43% 0Понудата е успешна!
52% попуст на портокал масажа на цело тело

<b>* Масажа со масло од портокал за само 390 денари </b>

390 ден
800 ден
51% 3Понудата е успешна!
Фамилијарна пица “КАПРИЧИОЗА” за само 269 денари

<b>* Во Lounge Restaurant “Perla Bianca“ по редовна цена од 400 денари, вие за само 269 денари добивате фамилијарна пица “КАПРИЧИОЗА” </b>

269 ден
400 ден
33% 3Понудата е успешна!
55% Попуст на оригинален HP12А Тонер

<b>* Оригинален HP12А црн Тонер по единствена цена, за 2899 денари! </b>

2899 ден
6400 ден
55% 0Понудата е успешна!
61% Попуст на оригинален Samsung DVI кабел

<b>* Оригинален Samsung DVI кабел по неверојатна промо цена, за 299 денари! </b>

299 ден
750 ден
60% 0Понудата е успешна!
40% попуст на Пилешки прсти со тартар сос

<b>* Пилешки прсти 250 грама + тартар сос за само 90 денари во Гостилница "Дариа" </b>

90 ден
150 ден
40% 0Понудата е успешна!
15% Попуст на сет од ланче и обетки во форма на срце

<b>* Комплет од ланче и обетки во форма на срце за само 1360 денари </b>

1360 ден
1600 ден
15% 0Понудата е успешна!
15% Попуст на ланче со приврзок во форма на пеперутка и кристален цвет

<b>* Ланче со приврзок во форма на пеперутка и кристален цвет за само 840 денари </b>

840 ден
990 ден
15% 0Понудата е успешна!
15% Попуст на ланче со приврзок лебед

<b>* Ланче со приврзок во форма на лебед за само 840 денари </b>

840 ден
990 ден
15% 0Понудата е успешна!
61% попуст на мешана скара + помфрит + дупла мешана салата

<b>* 2кг мешана скара + гарнир помфрит + дупла мешана салата за само 480 денари </b>

480 ден
1230 ден
61% 3Понудата е успешна!
43% попуст за Mix Aerobik Extreme тренинг

<b>* Месечна чланарина на Mix Aerobik Extreme за само 800 денари </b>

800 ден
1400 ден
43% 0Понудата е успешна!
44% попуст на третман во СОЛЕНА СОБА

<b>* 40 МИНУТИ ВО СОЛЕНА СОБА = 4 ДЕНА ПРЕСТОЈ НА МОРЕ </b>

199 ден
350 ден
43% 1Понудата е успешна!
150 денари за компјутерско одредување диоптрија

<b>* 50% попуст за компјутерско одрeдување на диоптрија само во Оптика Ицо. </b>

150 ден
300 ден
50% 6Понудата е успешна!
47% попуст на ИНДИВИДУАЛНА обука по сметководство

<b>* ИНДИВИДУАЛНА обука по финансиско сметководство за само 7500 денари </b>

500 ден
14000 ден
96% 0Понудата е успешна!
60% попуст на кактус „Ноќна Кралица“

<b>* Кактус „Ноќна Кралица“ од с.Вратница за само 60 денари </b>

60 ден
150 ден
60% 0Понудата е успешна!
949 денари за Диспензер за тоалетна хартија- БЕЛ 50 cm

<b>* По редовна цена од 1300 денари, вие за само 949 денари добивате Диспензер за тоалетна хартија - бел 50 cm со капацитет за 5 ролни </b>

949 ден
1300 ден
27% 0Понудата е успешна!
48% попуст Microlab H-600 озвучување

<b>* По редовна цена од 42000 денари, за само 22100 денари добивате Microlab H-600 </b>

22100 ден
42000 ден
47% 0Понудата е успешна!
45% попуст за Cisco SRW224G4 24-port 10/100 + 4-port Gigabit Switch

<b>* По редовна цена од 18500 денари, за само 10100 денари добивате Cisco SRW224G4 24-port 10/100 + 4-port Gigabit Switch </b>

10100 ден
18500 ден
45% 0Понудата е успешна!
47% попуст за рутер WRT Linksys 120N

<b>* За само 1700 денари добивате рутер Linksys WRT120N Wireless! </b>

1700 ден
3200 ден
47% 1Понудата е успешна!
58% попуст на шатирање со фолија

<b>* Шатирање со неограничен број на фолии во една или повеќе бои за 800 денари </b>

800 ден
1900 ден
58% 0Понудата е успешна!
62% попуст на фенирање + третман од REVLON

<b>* Фенирање + третман од REVLON (шампон и маска) за само 350 денари </b>

350 ден
900 ден
61% 0Понудата е успешна!
52% попуст на миење, фенирање и маска од мед и млеко

<b>* Миење на коса, фенирање и маска од мед и млеко за само 170 денари </b>

170 ден
350 ден
51% 0Понудата е успешна!
34% попуст на чоколадна масажа

<b>* Чоколадна релакс масажа по цена од само 599 денари </b>

599 ден
900 ден
33% 0Понудата е успешна!
40 % попуст на пакет од 5 електростимулации и 5 антицелулитни масажи

<b>* Пакет од 5 електростимулации и 5 антицелулитни масажи по цена од само 1799 денари </b>

1799 ден
3000 ден
40% 0Понудата е успешна!
38% Попуст на депилација на нозе

<b>* Депилација на нозе со топол восок за само 249 денари </b>

249 ден
400 ден
38% 0Понудата е успешна!
41% попуст на TV стик UAD880 USB

<b>* TV стик UAD880 USB за само 990 денари </b>

990 ден
1680 ден
41% 0Понудата е успешна!
31% попуст на колагенска маска за лице со био-злато

<b>* Маска за лице и врат со био-злато за само 173 денари </b>

173 ден
250 ден
31% 0Понудата е успешна!
43% попуст на Читач на мемориски картички

<b>* Читач на сите видови на мемориски картички за само 280 денари </b>

280 ден
490 ден
43% 0Понудата е успешна!
41% попуст на шампон и регенеративен балсам

<b>* Шампон + Регенеративен балсам со женшен корен за само 1023 денари </b>

1023 ден
1728 ден
41% 0Понудата е успешна!
32% попуст на Полнач со батерии

<b>* Полнач со батерии EnergySystem nitro AC power за само 490 денари </b>

490 ден
720 ден
32% 0Понудата е успешна!
35% попуст на „Jian Kang“ лепенки против болка

<b>* Апчињата против болка заменете ги со „Jian Kang“. Лекувајте се природно! </b>

261 ден
401 ден
35% 0Понудата е успешна!
57% попуст на маникир со гел лак на раце

<b>* Kупон од 50 денари + доплата од 300 денари за маникир со гел лак на раце </b>

50 ден
800 ден
94% 0Понудата е успешна!
26 % попуст на ZUMBA KINDER DANCE MIX во LIFE VITAL Studio во Хром во вредност од 800 ден. по цена од 592 ден.

50 минутен час по Zumba dance mix за деца од 6 - 13 год.( Танцова комбинација на хип-хоп, латино, салса,модерен со лесни чекори )

592 ден
11520 ден
95% 0Понудата е успешна!
Попуст од 37% на уметничка слика "Огнени коњи" од 18.540 ден. по цена од 11.680 ден.

Добивате Уметничка слика, оригинал ,,Огнени коњи,, изработена со масло на платно од акад. сликар Радомир Чушкар

11680 ден
18540 ден
37% 0Понудата е успешна!
Попуст од 20% на уметничка слика "Природна среќа" од 11.520 ден. по цена од 9.216 ден.

Добивате Уметничка слика, оригинал ,,Природна среќа,, изработена со масло на платно од акад. сликар Радомир Чушкар димензии 120х90

9216 ден
11520 ден
20% 0Понудата е успешна!
3467500 ден
3650000 ден
5% 0Понудата е успешна!
20% попуст на двокреветна соба со појадок!, по редовна цена од 3.090 ден., а сега за 2.472 денари

Добивате Двокреветни соби со сопствена бања и тоалет, кабелска телевизија и безжичен интернет. Има централно греење во зградата на хотелот и бесплатен паркинг.

2472 ден
3090 ден
20% 0Понудата е успешна!
Сребрени цветни филигран обетки со 30% попуст! По редовна цена од 2.100ден., а сега за 1.470 денари

Добивате Рачно изработени сребрени пеперутки филигран обетки.

1470 ден
2100 ден
30% 0Понудата е успешна!
Сребрени пеперутки филигран обетки со 20% попуст! По редовна цена од 2.800ден., а сега за 2.240 денари

Добивате Рачно изработени сребрени пеперутки филигран обетки.

2240 ден
2800 ден
20% 0Понудата е успешна!
Уникатен подарок!-30% на рачно изработен сребрен привезок со камен. По редовна цена од 4.600 ден.,а сега за 3.220 денари

Добивате Рачно изработен филигран привезок со камен, перфектна комбинација од камен и чисто сребро. Уникатен 925 сребрен филигран дизајн

3220 ден
4600 ден
30% 0Понудата е успешна!
Уникатен подарок!-30% на рачно изработен елегантен сребрен привезок. По редовна цена од 4.200 ден.,а сега за 2.940 денари

Добивате Елегантен традиционално изработен сребрен привезок со камен. Лесна рачна изработка дизајнирана за комбинација со секоја огрлица

2940 ден
4200 ден
30% 0Понудата е успешна!
50% попуст на Бургер 4 Сезони (лепче, плескавица, сосеви, ) + 150г помфрит + лименка сок за само 100 денари.

Бургер 4 Сезони (лепче 150гр, плескавица 150гр, сосеви, марула, домати, кромид и корнишони)Помфрит 150 гр Лименка сок

100 ден
11520 ден
99% 0Понудата е успешна!
вчитај уште попусти
Статистика
Вкупно групни понуди: 440
Просечен групни попуст: 50%
Вкупна дневна групна заштеда: 821604 ден
ТОП 10 на Facebook
1. Grouper.mk 135303
2. Kolektiva.net 107001
3. Kupinapopust.mk 87774
4. Lapaj.mk 23218
5. Kelepur.mk 14327
6. Megapopust.mk 8997
7. Unisales.mk 4870
8. Webklinika.mk 3670
9. Popustid.mk 538
10. Sakampopust.mk 0
Постани фан SitePopusti.mk
Прегледај ги активните групни понуди во Скопје и на мапата и провери кои групни понуди ти се во близина!
Партнери на Сите попусти портал – Обединување на сите веб страни за групни попусти во Македонија на едно место
Сите попусти на Facebook Сите попусти на Twitter Сите попусти на Google+