Вчитување на попусти...

Не биди луд (а)!

Зошто да добивате 30 e-mail дневно од сите можни веб страни за групни попусти кога можете сите групни попусти да ги добивате во еден единствен email?! ?! Претплати се на SitePopusti.mk newsletter и размази се ⇒

Добивај само 1-e-mail дневно за сите попусти!

Сите Попусти

Сите Групни попусти (50%-90%) во Стругa - на едно место!

На врвот Главни Дополнителни Мапа
Моментално нема активни групни понуди во оваа категорија во Стругa.
Проверете ги другите категории со групни попусти!
Портал

Главни групни попусти во Стругa

Цена Попуст Продадено
БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА: ПОХОВАН КАШКАВАЛ, ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ, ПИЛЕШКИ ПРСТИ, ПЕЧЕНО СИРЕЊЕ, ПОМФРИТ И СОС ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ - СТРУГА ЗА САМО 399ДЕН.

* БОГАТА ПОХОВАНА ДАСКА:** ПОХОВАН КАШКАВАЛ** ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ** ПИЛЕШКИ ПРСТИ** ПЕЧЕНО СИРЕЊЕ** ПОМФРИТ** СОС

399 ден
700 ден
43% 2Понудата е успешна!
1400 ден
2000 ден
30% Понудата е успешна!
Портал

Додатни активни групни попусти во Стругa

Цена Попуст Продадено
БОГАТ РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА ВО ВИЛА РАДОЖДА – СТРУГА: АПЕРИТИВ, САЛАТА, РИБА, ВИНО И ДЕСЕРТ ЗА САМО 399ДЕН.

** Аперитив: жолта ракија** Мешана салата со парче сирење** Макало, Ајвар, Леб** Порциа риба по избор белвица или крап со гарнир пекарски компир** 0,25л. Вино вранец или траминец** Десерт домашна торта

399 ден
800 ден
50% 142Понудата е успешна!
НЕОДОЛИВА ПОНУДА! ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН РАДОЖДАНСКИ НАЧИН, МАКАЛО, ПЕКАРСКИ КОМПИР, ГАРНИР ЗЕЛЕНЧУК + ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ЗА САМО 1280ДЕН.

* ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН РАДОЖДАНСКИ НАЧИН * ПЕКАРСКИ КОМПИР * ГАРНИР ЗЕЛЕНЧУК * МАКАЛО * ЛЕБ * ШИШЕ ВИНО 0,75Л. МУСКАТ/ВРАНЕЦ * ДЕСЕРТ ДОМАШЕН КОЛАЧ

1280 ден
2250 ден
43% 9Понудата е успешна!
ГУРМАНСКА ПОРЦИЈА МЕШАНА СКАРА СО ГАРНИР И ПОМФРИТ ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ - СТРУГА ЗА САМО 299ДЕН.

* ГУРМАНСКА ПОРЦИЈА МЕШАНА СКАРА:** Домашен колбас** Пилешки стек** Шарска плескавица** Бела свинска вешалица** Гарнир: зелка, морков кромид** Помфрит** Лепче

299 ден
400 ден
25% 3Понудата е успешна!
ОХРИДСКА ПАСТРМКА НА ТАВА! БОГАТ РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА ЗА ДВАЈЦА ВО ВИЛА РАДОЖДА – СТРУГА: АПЕРИТИВ, САЛАТА, РИБА, ВИНО И ДЕСЕРТ ЗА САМО 800ДЕН.

** Аперитив: две жолти ракии** Мешана салата за две лица ** Две парчиња сирење** Макало, Леб** ОХРИДСКА ПАСТРМКА НА ТАВА ЗА ДВАЈЦА** Две чаши Вино вранец или траминец** Десерт

800 ден
1600 ден
50% 1Понудата е успешна!
БОГАТ РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА: СТРУШКА ТАВА, МЕШАНА САЛАТА И ДЕСЕРТ ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ – СТРУГА . ЗА САМО 999ДЕН.

* БОГАТ РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА:** Мешана салата за четири лица** Струшка тава за четири лица** Лепче** Десерт блага палачинка X4

999 ден
1800 ден
45% Понудата е успешна!
НЕОДОЛИВ СПЕЦИЈАЛИТЕТ! ЈАГУЛА ВО РАДОШКА ТАВА, 0.75Л ВИНО ВРАНЕЦ ИЛИ МУСКАТ, ДАСКА СО МАКАЛА, ГАРНИР, ДОМАШНО ЛЕПЧЕ И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1450ДЕН.

* ЈАГУЛА ВО РАДОШКА ТАВА (1 килограм) * 0.75Л ВИНО ВРАНЕЦ ИЛИ МУСКАТ ПО ИЗБОР * ДАСКА СО МАКАЛА * ГАРНИР * ДОМАШНО ЛЕПЧЕ * ДЕСЕРТ

1450 ден
2000 ден
28% Понудата е успешна!
780 ден
1560 ден
50% Понудата е успешна!
ТОП ПОНУДА! ДВЕ НОЌЕВАЊА ЗА ДВАЈЦА ВО АПАРТМАНИ И РЕСТОРАН ШУТИНОСКИ ВЕВЧАНИ ЗА САМО 1670ДЕН.

* ДВЕ НОЌЕВАЊА ЗА ДВАЈЦА ВО АПАРТМАНИ И РЕСТОРАН ШУТИНОСКИ ВЕВЧАНИ * Дополнителен попуст од 30% на храната во ресторан Шутиноски * Апартмани и ресторан Шутиноски Вевчани располагаат со 4 студија опремени со купатило, ТВ, интернет, и еден апартман со посебна кујна дневна и тераса, вкупен капацитет на сместување 12 лица * Апартманите се наоѓаат до црквата Св. Никола 60м од центар 200м од Вевчански извори

1670 ден
2600 ден
36% Понудата е успешна!
5300 ден
9000 ден
41% Понуда која е во тек...
425 ден
850 ден
50% Понуда која е во тек...
600 ден
1500 ден
60% Понуда која е во тек...
1200 ден
2700 ден
56% Понуда која е во тек...
500 ден
1000 ден
50% Понуда која е во тек...
800 ден
1000 ден
20% Понуда која е во тек...
800 ден
1600 ден
50% Понуда која е во тек...
690 ден
1000 ден
31% Понуда која е во тек...
3600 ден
4000 ден
10% Понуда која е во тек...
2500 ден
2820 ден
11% Понуда која е во тек...
300 ден
600 ден
50% Понуда која е во тек...
2000 ден
3000 ден
33% Понуда која е во тек...
400 ден
1000 ден
60% Понуда која е во тек...
800 ден
2600 ден
69% Понуда која е во тек...
680 ден
1010 ден
33% Понуда која е во тек...
430 ден
640 ден
33% Понуда која е во тек...
16300 ден
19300 ден
16% Понуда која е во тек...
235 ден
390 ден
40% Понуда која е во тек...
625 ден
1040 ден
40% Понуда која е во тек...
600 ден
850 ден
29% Понуда која е во тек...
300 ден
440 ден
32% Понуда која е во тек...
690 ден
2000 ден
66% Понуда која е во тек...
144 ден
200 ден
28% Понуда која е во тек...
3500 ден
7000 ден
50% Понуда која е во тек...
390 ден
600 ден
35% Понуда која е во тек...
670 ден
770 ден
13% Понуда која е во тек...
4320 ден
5400 ден
20% Понуда која е во тек...
4800 ден
6000 ден
20% Понуда која е во тек...
11992 ден
14990 ден
20% Понуда која е во тек...
4400 ден
5500 ден
20% Понуда која е во тек...
39600 ден
49500 ден
20% Понуда која е во тек...
22180 ден
27720 ден
20% Понуда која е во тек...
22000 ден
27500 ден
20% Понуда која е во тек...
890 ден
2000 ден
56% Понуда која е во тек...
1430 ден
1800 ден
21% Понуда која е во тек...
390 ден
600 ден
35% Понуда која е во тек...
690 ден
2000 ден
66% Понуда која е во тек...
6200 ден
9000 ден
31% Понуда која е во тек...
990 ден
2750 ден
64% Понуда која е во тек...
195 ден
300 ден
35% Понуда која е во тек...
390 ден
590 ден
34% Понуда која е во тек...
1275 ден
1500 ден
15% Понуда која е во тек...
400 ден
1600 ден
75% Понуда која е во тек...
500 ден
1800 ден
72% Понуда која е во тек...
RTG на бели дробови и срце

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

580 ден
1310 ден
56% Понуда која е во тек...
3500 ден
4500 ден
22% Понуда која е во тек...
600 ден
940 ден
36% Понуда која е во тек...
600 ден
940 ден
36% Понуда која е во тек...
600 ден
1200 ден
50% Понуда која е во тек...
30% попуст на масажа на цело тело 50 минути

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

950 ден
1360 ден
30% Понуда која е во тек...
35% попуст на масажа на заден дел од телото 40 минути

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

650 ден
1000 ден
35% Понуда која е во тек...
42% попуст на парцијална масажа 20 минути

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

350 ден
600 ден
42% Понуда која е во тек...
400 ден
700 ден
43% Понуда која е во тек...
1780 ден
1980 ден
10% Понуда која е во тек...
1250 ден
5000 ден
75% Понуда која е во тек...
350 ден
3000 ден
88% Понуда која е во тек...
740 ден
825 ден
10% Понуда која е во тек...
740 ден
825 ден
10% Понуда која е во тек...
30% ПОПУСТ на Психолошко советување и Психотерапија

ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР "Младен Костиќ" АСПЕКТИ-Скопје

850 ден
1200 ден
29% Понуда која е во тек...
600 ден
1500 ден
60% Понуда која е во тек...
675 ден
1500 ден
55% Понуда која е во тек...
1200 ден
2500 ден
52% Понуда која е во тек...
1580 ден
1980 ден
20% Понуда која е во тек...
390 ден
1000 ден
61% Понуда која е во тек...
1050 ден
1500 ден
30% Понуда која е во тек...
4400 ден
5500 ден
20% Понуда која е во тек...
300 ден
12000 ден
98% Понуда која е во тек...
400 ден
1200 ден
67% Понуда која е во тек...
500 ден
1500 ден
67% Понуда која е во тек...
1580 ден
1980 ден
20% Понуда која е во тек...
2070 ден
2590 ден
20% Понуда која е во тек...
910 ден
1140 ден
20% Понуда која е во тек...
3900 ден
8100 ден
52% Понуда која е во тек...
вчитај уште попусти
Статистика
Вкупно групни понуди: 83
Просечен групни попуст: 39%
Вкупна дневна групна заштеда: 102448 ден
ТОП 10 на Facebook
1. Kupinapopust.mk 115977
2. Moemesto.mk 64562
3. Wow.mk 47076
4. Webklinika.mk 35764
5. Lapaj.mk 29609
6. Kelepur.mk 24019
7. Mkupon.com.mk 22992
8. VipPonuda.com 20122
9. Ekolektiva.mk 3581
10. Goshopping.mk 2073
Постани фан SitePopusti.mk
Прегледај ги активните групни понуди во Стругa и на мапата и провери кои групни понуди ти се во близина!
Партнери на Сите попусти портал – Обединување на сите веб страни за групни попусти во Македонија на едно место
Сите попусти на Facebook Сите попусти на Twitter Сите попусти на Google+