35% попуст  испитување на крвна слика,биохемиски статус и уринарен статус во ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 590 ден. по цена од 390 ден. 35% попуст испитување на крвна слика,биохемиски статус и уринарен статус во ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 590 ден. по цена од 390 ден. Цена390 ден 590 ден Попуст34% 50% ПОПУСТ  Туи-на Кинеска медицинска терапија во студио за масажа, мануелна терапија и едукација Алтернатива. 50% ПОПУСТ Туи-на Кинеска медицинска терапија во студио за масажа, мануелна терапија и едукација Алтернатива. Цена750 ден 1500 ден Попуст50% 61% ПОПУСТ на Кинезиолошки преглед - функционален статус + телесни корективни вежби за деформитети на 'рбетен столб (Сколиоза, кифоза, лордоза...) кај деца и адолесценти. 61% ПОПУСТ на Кинезиолошки преглед - функционален статус + телесни корективни вежби за деформитети на 'рбетен столб (Сколиоза, кифоза, лордоза...) кај деца и адолесценти. Цена390 ден 1000 ден Попуст61% НОВО РЕШЕНИЕ ЗА ИЗГУБЕН ЗАБ. 31% попуст на изработка на минимално инвазивни (директни) мостови за само 6200 денари. НОВО РЕШЕНИЕ ЗА ИЗГУБЕН ЗАБ. 31% попуст на изработка на минимално инвазивни (директни) мостови за само 6200 денари. Цена6200 ден 9000 ден Попуст31% ИЗРАБОТКА НА СТАТИЧНА ВЕБ СТРАНА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 5999ДЕН.! KELEPUR ВИ ОВОЗМОЖУВА ПРОФЕСИОНАЛНО ВЕБ РЕШЕНИЕ ПО НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА. ИЗРАБОТКА НА СТАТИЧНА ВЕБ СТРАНА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 5999ДЕН.! KELEPUR ВИ ОВОЗМОЖУВА ПРОФЕСИОНАЛНО ВЕБ РЕШЕНИЕ ПО НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА. Цена5999 ден 12000 ден Попуст50% Делничен или викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА*** Делничен или викенд пакет за двајца со појадок и вечера + СПА во Хотел ЧИФЛИК ПАЛАС РИЗОРТ & СПА*** Цена4740 ден 4740 ден Попуст- Со ваучер од 300 денари, добивате попуст на поставување на фиксни протези -метал керамика во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 14 500 по цена од 12 000. Со ваучер од 300 денари, добивате попуст на поставување на фиксни протези -метал керамика во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 14 500 по цена од 12 000. Цена300 ден 12000 ден Попуст98% Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук) Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук) Цена600 ден 940 ден Попуст36% ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден. ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден. Цена5000 ден 7000 ден Попуст29% 58% ПОПУСТ  на консултација со Атлас специјалист, преглед за положбата на атласот, масажа на цело тело со акцент на првиот вратен пршлен-атласот во вредност од 1800 по цена од 750 денари. 58% ПОПУСТ на консултација со Атлас специјалист, преглед за положбата на атласот, масажа на цело тело со акцент на првиот вратен пршлен-атласот во вредност од 1800 по цена од 750 денари. Цена750 ден 1800 ден Попуст58% 35% попуст на тест за испитување на Helicobacter pylori од ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 300 ден. по цена од 195 ден. 35% попуст на тест за испитување на Helicobacter pylori од ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 300 ден. по цена од 195 ден. Цена195 ден 300 ден Попуст35% 45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден. 45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден. Цена4490 ден 8100 ден Попуст45% 50% попуст на микробиолошки пакет - БРИС ОД ГРЛО И НОС по цена од 300 ден 50% попуст на микробиолошки пакет - БРИС ОД ГРЛО И НОС по цена од 300 ден Цена300 ден 600 ден Попуст50% ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 8999ДЕН. ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ И ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА ЗА САМО 8999ДЕН. Цена8999 ден 18000 ден Попуст50% ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 11999ДЕН. ИЗРАБОТКА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ВЕБ ПРОДАВНИЦА, ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ, ИНТЕГРАЦИЈА СО ВАШАТА БАНКАРСКА СМЕТКА + ХОСТИНГ И РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА САМО 11999ДЕН. Цена11999 ден 24000 ден Попуст50% CЕднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Апарт Хотел СПА Вита Спрингс - Бугарија CЕднодневен делничен или викенд пакет со појадок и вечера + лифт карта за ски зона Добриниште во Апарт Хотел СПА Вита Спрингс - Бугарија Цена2654 ден 2654 ден Попуст- ПЕЧЕНО ПИЛЕ НА ЖАР 1кг + ПОМФРИТ 0,5кг + 2 PEPSI 0.5L = 249ден. ПЕЧЕНО ПИЛЕ НА ЖАР 1кг + ПОМФРИТ 0,5кг + 2 PEPSI 0.5L = 249ден. Цена249 ден 500 ден Попуст50% Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Астреја**** Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Астреја**** Цена4519 ден 4519 ден Попуст- Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги и масажи во Хотел Сириус****, Св. Константин и Елена - Бугарија Дводневен пакет со појадок и вечера + користење на СПА услуги и масажи во Хотел Сириус****, Св. Константин и Елена - Бугарија Цена5182 ден 5182 ден Попуст- 20% ПОПУСТ на револуционерен, магнетен елек против деформитет и болки во р'бет, неверојатно брзо и ефикасно дејство. 20% ПОПУСТ на револуционерен, магнетен елек против деформитет и болки во р'бет, неверојатно брзо и ефикасно дејство. Цена2070 ден 2590 ден Попуст20% 10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина 10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина Цена740 ден 825 ден Попуст10% Поленов чај за пациенти со бенигна хиперплазија на простата, мажи со заболувања на урогениталниот тракт,жени со гинеколошки воспаленија и третман на простатитис. Поленов чај за пациенти со бенигна хиперплазија на простата, мажи со заболувања на урогениталниот тракт,жени со гинеколошки воспаленија и третман на простатитис. Цена2700 ден 3500 ден Попуст23% Викенд и делничен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Бугарија, Велинград Викенд и делничен пакет со појадок, вечера и користење на СПА услуги во Хотел Бугарија, Велинград Цена3476 ден 3476 ден Попуст- Пакети со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе Пакети со појадок и вечера во Хотел РОДОПСКИ ДОМ, Чепеларе Цена2054 ден 2054 ден Попуст- Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Астреја**** Пакети со појадок, ручек и вечера + СПА во хотел Астреја**** Цена5024 ден 5024 ден Попуст- Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или на база All inclusive Light + користење на СПА услуги во хотел Астреја**** Еднодневен пакет со појадок, со појадок и вечера или на база All inclusive Light + користење на СПА услуги во хотел Астреја**** Цена1264 ден 1264 ден Попуст- Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со  појадок, ручек и вечера+ користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско Еднодневен пакет со појадок, појадок и вечера или со појадок, ручек и вечера+ користење на СПА услуги во Хотел Ајсберг***, Банско Цена1896 ден 1896 ден Попуст- Пакети со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven**** Велинград Пакети со појадок, вечера и Wellness пакет во Бутик СПА Хотел Heaven**** Велинград Цена7489 ден 7489 ден Попуст- Eднoдневен пакет со појадок и вечера во Хотел Валентино I, Добриниште - Бугарија Eднoдневен пакет со појадок и вечера во Хотел Валентино I, Добриниште - Бугарија Цена1106 ден 1106 ден Попуст- 50% попуст на компјутерски преглед на стопало, во вредност од 850 денари, по цена на попуст од 425 денари. 50% попуст на компјутерски преглед на стопало, во вредност од 850 денари, по цена на попуст од 425 денари. Цена425 ден 850 ден Попуст50%
→ SITEPOPUSTI.MK - попусти до 90% во Македонија на едно место