ГОЛЕМ ПОПУСТ ОД 80% ! Пакет од 10 третмани за слабеење и разубавување ПО ВАШ ИЗБОР (стимулации, боди врапинг, TOTAL VIBES, кардио вежби, антицелулитни масажи ) од само 1200 ден. за во САЛОН ЗА УБАВИНА ТРЕНД АС

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (514)

Понудата е успешна!