Неверојатна понуда!Пакет од 40 третмани за слабеење на 83% попуст 10 стимулации, 10 тунел сауни,10 боди врапинг,10 TOTAL VIBES во вредност од 18000ден за цена по само 3000 ден убаво и витко тело во САЛОН ЗА УБАВИНА ТРЕНД АС!

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (543)

Понуда која е во тек...