Со купон од 60 ден. и доплата од 240 ден. во Салон за убавина „ХАНА “добивате миење,шишање и маска во вредност од 500 ден. по цена од само 350 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (843)

Понуда која е во тек...