BELENAY DANTEL BEY

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Состав: 70% памук, 30% полиестер, Навлака за јорган: 150x210cm, Чаршаф: 150x220cm, Перница: 50x70cm.

« Сите попусти (253)

Понуда која е во тек...