DANTEL

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Состав: 100% памук, Навлака за јорган: 200 cm x 220 cm, Чаршаф: 240 cm x 260 cm, Перници: 50x70 cm (две)

« Сите попусти (246)

Понуда која е во тек...