GIZEM LILA

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Состав: 80% памук, 20% полиестер, Навлака за јорган: 200 cm x 220 cm, Чаршаф: 220 cm x 240 cm, Две јастучници: 50x70 cm

« Сите попусти (246)

Понудата е успешна!