SPECTRUM SMM21

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Механизам: кварцен со вклучена батерија, Дијаметар: (Ж)36-38мм | (М)42-46мм, Малите стрелки се симболични.

« Сите попусти (253)

Понуда која е во тек...