SPECTRUM SZ06

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Механизам: кварцен со вклучена батерија  Дијаметар: (Ж)36-38мм | (М)42-46мм Малите стрелки се симболични

« Сите попусти (253)

Понуда која е во тек...