59% попуст за изработка на професионална WEB страна + HOSTING + регистрација на DOMAIN! KELEPUR ви овозможува професионални WEB решенија во вредност од 9000ден. за само 3699ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

WEB пакет кој вклучува:* Дизајн на веб страна (6000ден.)** Основно мени** Почетна страна** За нас** Нашите услуги/производи** Галерија** Контакт форма со локација** Линкови до постоечки профили на социјални мрежи * Регистрација на .mk Domain или .com Domain (800ден.) * Вклучен веб Hosting една година (2200ден.) * Email адреси - неограничено* Бесплатна поддршка еден месецБесплатни консултации на телефон 070/391-586

« Сите попусти (332)

Понудата е успешна!