ФАМИЛИЈАРЕН РУЧЕК ЗА 4 ЛИЦА! КРАП НА РАДОЖДАНСКА ТАВА, ДОМАШЕН ЛЕБ, ДАСКА СО МАКАЛА, ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК, ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1540ДЕН.

- STRUGA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

* КРАП НА РАДОЖДАНСКА ТАВА (2 ~ 2.5 кг.) * ДОМАШЕН ЛЕБ * ДАСКА СО МАКАЛА * ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК * ШИШЕ ВИНО 0,75Л. ВРАНЕЦ , МУСКАТ ИЛИ МАКЕДОСНКО БЕЛО * ДЕСЕРТ

« Сите попусти (334)

Понудата е успешна!