Појадок по избор: клуб сендвич, Цезар салата, чорба, омлет, стек…+лепче+ џус = 119 денари

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (177)

Понуда која е во тек...