50% попуст на еднодневен пакет за целата летна сезона во Куќа за гости Габриел, Созопол

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Созопол е најстариот град во бугарското црноморско крајбрежје. Првата населба тука настанала во крајот на IV-III милениум пред нашата ера. Подводните проучувања во акваторијата  на Созополското пристаниште откриваат остатоци од живеалишта, керамички садови, камени и коскени орудија од бронзеното доба.

« Сите попусти (373)

Понудата е успешна!