Еднодневен пакет без исхрана во Куќа за гости "Елидис", Приморско

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Куќата располага со двокреветни и трокреветни соби со нова материјална база (самостојни санитарни јазли, одделни балкони, кабловска телевизија на LCD телевизори) Во близина на објектот нема бучни локали и ресторани, се наоѓа во релативно мирен кварт, погоден за семеен одмор.

« Сите попусти (399)

Понудата е успешна!