Еднодневен пакет со појадок и вечера, или со појадок, ручек и вечера во Хотел Феста Кранево

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Селцето Кранево е мало туристичко место на брегот на Црното море, на околу 15 километри северно од Варна.

« Сите попусти (177)

Понудата е успешна!