Еднодневен пакет со појадок и вечера во Хотелски комплекс Бела куќа 3*, Балчик

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Балчик се наоѓа во живописниот залив на Белиот брег и потекнува од VII-VI век п.н.е. како грчка колонија. Во 40-тите години на минатиот век, убавината на овој град ја плени романската кралица Марија и тука ја изгради својата резиденција. Балчик се наоѓа на 45 км од Варна и 10 км од одморалиштата Албена и Златни песоци.

« Сите попусти (273)

Понудата е успешна!