Еднодневен пакет со појадок и вечера во Вила Мараја, Царево

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Град Царево е изграден на два мали живописно полуострови, издадени навнатре во морето. Се наоѓа на 70 километри јужно од град Бургас. Во 1882 година градот бил опожарен и изграден повторно. Царево нуди многу атракции, пријатна атмосфера, гостопримство и беспрекорна услуга. Многу пријатни се вечерните прошетки покрај Црното море, во градскиот крајбрежен парк или во заливот, каде се наоѓа црквата "Успение Богородично".  

« Сите попусти (635)

Понудата е успешна!