Еднодневен пакет со појадок или со појадок и вечера и користење на СПА во Хотел Аква Вива, Велинград

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Велинград се наоѓа во западниот дел на Чепинската котлина, која ги поврзува планините Родопи и Рила на 740м. надморска височина. Прекрасната природа, меката  и пријатна клима, над 80 минерални извори. 46 балнеохотели и санаториуми, блиските релации до главниот град Софија (130км) и вториот по големина град во Бугарија - Пловдив (80км), го претвораат Велинград во најголемото и најпосетено балнеолошко одморалиште не само во Бугарија, но и на Балканот.  

« Сите попусти (246)

Понудата е успешна!