Еднодневен пакет со појадок во Куќа за гости Бабуч, Добриниште

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

На само дваесетина метри од куќата Бабуч се наоѓаат минералните извори и зимските скијачки патеки на планинарскиот дом Безбог. Местото е погодно за одмор во секоја сезона.

« Сите попусти (365)

Понудата е успешна!