Еднодневен пакет со појадок во хотел Офир, Сандански

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

* Двокреветна соба - двајца возрасни * Студио - 3 возрасни или 2 возрасни + 2 деца до 14 години * Апартман- 3 возрасни или 2 возрасни + 2 деца до 14 години

« Сите попусти (309)

Понудата е успешна!