Еднодневен пакет во Хотел Врли Брег, Бургас

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Хотелот располага со: 10 двокреветни соби 2 четворокреветни соби 2 апартмани

« Сите попусти (67)

Понудата е успешна!