Еднодневен пакет во двоспален апартман за до четири лица во Куќа за гости Нептун, Приморско

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Градот Приморско е лоциран на мал полуостров на брегот на Црното Море, во подножјето на планината Странџа, која овде се сретнува со црноморскиот брег. Градот се наоѓа на 50 километри на југ од Бургас. Благодарение на локацијата на границата на две географски ширини, таму каде што се спојуваат умерено континенталната и медитеранска клима, Приморско е топ дестинација за летување во Бугарија. Понудата е обезбедена од страна на нашиот партнер Куќа за гости Нептун, град Приморско. 

« Сите попусти (532)

Понудата е успешна!