Еднодневен пакет за две или три лица во Куќа за гости "Чаневи", Черноморец

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Чермоморец се наоѓа на 24 километри југоисточно од градот Бургас, на јужното крајбрежје на Црното Море. Од стари времиња Грците го нарекувале "Агиос Никас", или"Свети Никола". Близу десеткилометровата плажа е поделена на четири плажи. Тие се Централната плажа, залив "Вромос" кампинг "Градина" и кампинг "Черноморец". Секоја од плажите е уникатна и различна на свој начин.

« Сите попусти (311)

Понудата е успешна!