Пакети за двајца во Викенд населба Кокиче 2 - ММЦ Приморско

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Базата е погодна за семеен туризам и организиран туризам-училишни логори. За нашите гости достапен е надворешен бар со BBQ, туристичка кујна, каде што може да се подготвува храна. Бесплатен обезбедуван паркинг за 30 возила. Во комплексот има детско игралиште со лулашки, лизгалки, песочник.

« Сите попусти (635)

Понудата е успешна!