Тридневен, петдневен или седумдневен пакет за двајца со појадок во Хотел М1, Приморско

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Приморско е лоциран на мал полуостров на брегот на Црното Море, во подножјето на врвовите на планината Странџа, кои се спуштаат кон црноморскиот брег. Градот се наоѓа на околу 50 км јужно од градот Бургас. Лоциран во тивок и мирен дел на градот Приморско, хотел М се наоѓа на 400 метри од плажите на Црно море.

« Сите попусти (635)

Понудата е успешна!