30% попуст на третман за ДИСКУСХЕРНИЈА (комбинација од електро терапија, ултразвучна терапија и кинезитерапија) со времетраење од 60 мин. Добијте го третманот за цена од 490 денари.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (68)

Понуда која е во тек...