34% попуст на снимање со магнетна резонанца + консултација по неверојатна цена од 5940 ден.

- PRILEP- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (89)

Понуда која е во тек...