35% попуст испитување на крвна слика,биохемиски статус и уринарен статус во ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 590 ден. по цена од 390 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Пзу Лукс Медикус

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...