35% попуст на тест за испитување на HELICOBACTER PYLORI од ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 300 ден. по цена од 195 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Пзу Лукс Медикус

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...